گرافیک
آشنایی با رشته گرافیک
آشنایی با رشته گرافیک
یکی از پولساز ترین حوزه های آی تی گرافیک که شما میتونید تقریباً با یه میزان چالش کم کلی درآمد داشته باشید . این موضوع که چالش کمه دلیل بر سادگی نیست چون شما به آموزش نیاز دارید و باید بهترین دوره ها رو تهیه کنید.با تمام چیزهایی که لازم دارید بهتون آموزش میدیم.پس اصلا نگران نباشید چون جای درستی اومدید و قراره کلی راه برای کسب درآمد بهتون معرفی کنیم.با ما همراه باشید تا بیشتر آشنایی با رشته گرافیک داشته باشیم و بدونیم از کجا باید شروع کنیم و قراره به کجا برسیم.
گرافیک چیه ؟
در واقع هر کاری که روی تصویر ثابت انجام داده میشه رو میتونیم تو شاخه Photographic دسته بندی کنیم .از طراحی کتاب و مجله گرفته تا روتوش عکس ، توی این زیرشاخه قطعا شرکت ادوبی حرف اول رو میزنه .معروفترین نرم افزارش هم فتوشاپ هست که باهاش میشه هرکاری که فکر آدم میرسه رو روی تصویر انجام داد. البته Photoshop میتونه روی ویدئو هم کار انجام بده اما خب قطعا حوزه اصلیش کار روی عکس هست. محبوب ترین نرم افزار ادوبی بعد از فتوشاپ هم که Illustrator هست اما نرم افزار کورل دراو رقیب سرسختی برای ایلاستریتوره و همونطور که از اسمش پیداست از شرکت کورل هست .
خیلی از گرافیست ها به خاطر یکپارچگی ایلاستریتور با نرم افزارهای دیگه ی شرکت Adobe ایلاستریتور رو به کورل ترجیح میدن ( آموزش کامل هر دو نرم افزار توی پرتقال موجوده و بسته به سلیقتون میتونید با یکی یا حتی هردو کار کنید ) .البته بهتره برای آشنایی بیشتر نام این ابزارهارو توی موتور جستجوگر گوگل جستجو کنید چون توی این متن کوتاه نمیشه کامل ویژگی های این نرم افزار هارو توضیح داد.
گرافیک چند بخشه؟
اما حوزه Graphic ویدئویی خودش شامل تدوین و ویرایش ویدئو ، انیمیشن سازی ( دوبعدی و سه بعدی ) و حتی بازی سازی ( البته بازی سازی میتونه توی حوزه گرافیک و برنامه نویسی مشترک باشه ) و.... میشه که شما دوستان عزیز میتونید بنا به سلیقه خودتون توی یک یا حتی چند شاخه این حوزه متخصص بشید.
پس این نکته بزنه مهمون میاد که چقدر پیوستگی تو دنیای تو وجود داره. اینکه یه تیم به خود برای بازی سازی اقدام کنه حتماً در کنار برنامه نویس های خودش به گرافیست نیاز دارد چون جلوه های بصری مهم ترین بخش های یک بازیه.
آشنایی با رشته گرافیک در دنیای وب
دوتا مقوله تو دنیای وب خیلی خیلی میدرخشن UI و UX . حالا هر کدوم به چه معنا را بررسی کنیم. UI یعنی اینکه شما بتوانید یکی ظاهری برای وبسایتتون درست کنید که هم جذاب باشه هم کاربر پسند. UX این به این معنا که بتونید کارکرد با سایتتون رو راحت کنید وقتی کاربر وارد به سایت می شد بتونه به راحتی به امکاناتش دسترسی داشته باشه. با برنامه هایی مثل Adobe XD و Figma میشه این کارهارو انجام داد اونم به راحتی . تازه میتونید ازش خروجی کد Html و Css بگیرید و حالشو ببرید.
گرافیک در بازاریابی
توی شبکههای اجتماعی(مثل اینستاگرام) قطعاً با این موضوع برخورد کردید که یه سری عکس های یه سری لوگوها و بنر های زنانه خیلی جذابن. و خیلی هامون جذب این زیبایی میشیم و میریم تو اون پیج می گردیم از محصولات شون خریداری میکنیم. پس همه پیج ها و همه سایت ها به یک گرافیست نیاز دارند که بتونه این جذابیت ها رو طراحی کن و با خلاقیت خودش بتونه بهترین ریسپانس رو داشته باشه. ساختن موشن گرافی و انیمیشن برای تبلیغ رو خیلی از پیج ها میخوان. یعنی به راحتی میتونید با یک انیمیشن یا موشن گرافی ساده کلی درآمد داشته باشیم.
تولید محتوا
خیلی از کسایی که توی حوزههای مختلف برنامه نویسی(کلا IT) فعالیت می کند برای اینکه بتوان یک تبلیغی را داشته باشند قطعاً باید یکمین آشنایی با گرافیک داشته باشن. برای اینکه بتونم مثلاً با فتوشاپ، ایلوستریتور یا افترافکت یا حتی پریمیر ویدیو و عکس درست کنن.پس اگه قراره برند سازی کنید و نمیتونید هزینه کنید خودتون دوره ها رو تهیه کنید و باهاش بزنید به دل دریا.
ساخت فیلم و ویدئو
یکی از حرفه ای ترین برنامه ها برای ساخت فیلم ویدئو ادوبی پریمیر هست. شما با این برنامه میتوانید خیلی خفن ویدیو درست کنید. میتونید باهاش فیلم درست کنید چرا که خیلی ازفیلک هایی که در حال حاضر داره ساخته میشه و بودجهای کمی دارند با این برنامه ادیت میشه.کارایی مصوبه اصلاح رنگ های مثل ادیت کردن، چسباندن صدا به ویدئو، پاک کردن یک کاراکتر و ساخت یک سری جلوه های ویژه از کارهایی که این برنامه انجام میده. حال شما فقط با این برنامه استفاده کنید چون مثلاً افزار فکرم هست که میتونه خیلی بهتون کمک کنه یا مثلا Adobe Animate .
نکته: تقریبا همه برنامه های شرکت ادوبی با هم دیگه سینک میشن نمیتونه پروژکتور از صفر تا صد با اونا پیاده کنید.
اگه آشنایی با رشته گرافیک براتون جذاب بود، حتما به نقشه راه هایی که براتون در نظر گرفتیم یه نگاهی بندازید و تهیه کنید. دیگه وقتشه یه تکون درست حسابی به خودت بدی. بریم که با هم بترکونیم .